script-otyhteyt.png

Soita puh. (02) 841 4112 tai  tilitoimisto@arisma.fi

Tarkista verotuspäätös

Jos olet korjannut tai muuttanut keväällä tullutta esitäytettyä veroilmoitustasi, olet nyt saanut syksyllä uuden verotuspäätöksen. Muista tarkistaa se nyt viimeistään.

Toivottavasti olet myös ottanut kopion lähettämästäsi veroilmoituksesta tai tai ainakin laittanut ylös muutokset ja korjaukset, jotka teit sähköisesti palauttamaasi veroilmoitukseen. Niistä on paljon apua verotuspäätöstä tarkistaessasi. Jos et muista, mitä olet veroilmoituksellesi laittanut, ei tarkistaminenkaan onnistu.

Menivätkö vähennysvaatimuksesi läpi?

Verotuspäätöksessä ei välttämättä sanota, onko esittämäsi vähennys hyväksytty vai ei. Vastaus löytyy numeroista.

Verohallinto saa suuren osan verotukseesi vaikuttavista tiedoista muualta kuin sinulta itseltäsi. Näissäkin tiedoissa voi olla valitettavasti joskus virheitä. Yleensä kyseessä on inhimillinen erehdys, jonka on tehnyt tiedon lähettäjä tai Verohallinto itse.

Verotus valmistuu verovuoden 2017 osalta 31.10.2018. Periaatteessa tähän takarajaan asti Verohallinto tutkii esittämiäsi vaatimuksia ja joko hyväksyy tai hylkää ne. Oikaisuvaatimusta ei vielä voi tehdä sähköisesti. Se pitää tehdä paperille allekirjoituksineen ja joko lähettää postitse Verohallintoon tai viedä Verohallinnon palvelupisteeseen. 

Voit myös toimittaa verotuspäätöksesi Arismaan, niin tarkastamme sen.

Lue lisää Veronmakasajat  laajemmasta artikkelista

Ajankohtaista

Yhteystiedot